Bespaar tijd en geld. Render levensechte beelden van je 3D ontwerpen in seconden!

Lumion 12 Pro

What your product offers:

Met de volledige bibliotheek en alles functionaliteit en

effecten.

€2950.00

+21% VAT

Lumion 12 Pro

Lumion 12

What your product offers:

Met maar 33% van de bibliotheek en beperkte functionaliteit en effecten.

€1450.00

+21% VAT

Lumion 12

Sluit je ogen en stel je een levensecht beeld van jouw ontwerp voor. Wat zie je? Hoe voelt deze voorstelling?

Met Lumion 12 is het voorstellen van jouw visie voor een ontwerp nooit makkelijker geweest. Nieuwe functies zoals de Orthografische weergave (Orthographic view) verkleinen de moeite die je moet doen om plannen en sectieaanzichten te ontwerpen die vol zitten met leven, kleur en jouw eigen unieke smaak. Met het geanimeerd faseringseffect (animated phasing) kan je tonen hoe de verschillende delen van jouw gebouw zich met elkaar verbinden en op elkaar inwerken, waardoor een dans en een dialoog met de kijker ontstaat.

Toon de kracht en waarde van jouw ontwerpen

Met Lumion 12 wordt renderen een integraal deel van je ontwerpproces, wordt het een activiteit die jouw werk versterkt en inspiratie geeft aan jouw visie van het eindresultaat.

Orthografische weergave (Orthographic view)Paragraph

Tijdens elke fase van je ontwerpproces kan je met de orthografische weergave in Lumion 11 leven, kleur en textuur aanbrengen in al je technische renders. Het wordt mogelijk om spannende en levendige plannen, secties, hoogtes en isometrische aanzichten te maken met enkele klikken, en behoud de continuïteit met je andere renders, zonder andere software te moeten gebruiken.

Geanimeerd faseren (Animated phasing) (alleen in Pro)

Met het nieuwe geanimeerd faseringseffect kan je het proces achter de ontwikkeling of de bouw van je project tonen door middel van de kracht van animaties. Het is mogelijk om verschillende overgangen toe te passen, delen van je gebouw te laten verschijnen of verdwijnen en om te laten zien waarom jouw gebouw creatief en uniek is.

Breng de nuances van het leven in je ontwerpen!

Er is iets in het leven dat je niet kan ontwerpen in CAD programma’s. Misschien is het onvoorspelbaarheid? De energie? De schoonheid? Maar wat het ook is, er is één ding zeker - het leven is vol met gevoel. Met Lumion kan je de schoonheid van het leven in je ontwerp renderen. Het wordt makkelijk om het gevoel van een regenachtige dag te renderen. Om een luie zondagmorgen te renderen. Om een minuut in New York te renderen, of de rust van het platteland.

Regenstrepen (Rain streaks) (alleen in Pro)

In Lumion 11 Pro vangt de nieuwe regenstrepenoptie, als een deel van het neerslageffect (Precipitation Effect), de vredige sfeer van binnen zitten en kijken naar de regen. Met slechts een kleine beweging van de schuifregelaar bewegen tientallen dynamische, intelligente regendruppels over glasoppervlakken. Het is een aangrijpend detail dat anders uren zou duren om het goed te krijgen.

Volumetrisch vuur (alleen in Pro)

De zachte gloed van vuur heeft de neiging om mensen dichter naar elkaar te trekken en in Lumion 11 Pro kan je nu de warme en verwelkomende sfeer van vuur gebruiken dankzij het nieuwe volumetrische vuur object. Voeg gewoon het nieuwe vuur toe om een gevoel van gezelligheid en warmte te geven aan je interieur en exterieur renders, om zo een opwekkende stemming te creëren die je klanten helemaal in je ruimte trekt.

Kleurnuances bij wagens worden nu nog realistischer voorgesteld (Metallic car shader) (alleen in Pro)

Met de nieuwe metallic kleurnuances in Lumion 11 Pro krijgen de auto’s in je renders een indrukwekkende realistische kwaliteit, waardoor ze bijna niet te onderscheiden zijn van de echte.

Geniet van een makkelijkere render workflow.

Lumion past in jouw huidige architecturale workflows en gebruiken, vanaf de eerste schetsen van vormen tot de uiteindelijke vormgeving van jouw ontwerpdocumentatie. Lumion is gemakkelijk om te leren en te gebruiken, waardoor het renderproces een bevredigende en leuke ervaring wordt.

Aangepaste IES spotlights

Met de nieuwe aangepaste IES spotlights in Lumion 11 kan je de IES (Illuminating Engineering Society) lichtprofielen gewoon uploaden om zo de exacte verlichting te creëren die jij wilt of nodig hebt. Zo kan je de beste delen van je project belichten.

RAL kleurenkiezer

Lumion 11 maakt nu gebruik van de RAL kleurenkiezer om je kleurkeuze te vergemakkelijken. Zo sluiten je kleuren ook nauwkeurig aan op de Europese kleurenstandaard.

Hoogkwalitatieve previews.

Je hebt maar 1 klik nodig om de hoogkwalitatieve previews te starten in de Lumion Theater Mode en de Lumion Viewer, waardoor je nog dichter bij het uiteindelijke uitzicht en gevoel van je renders komt zonder gebruik te maken van je render knop.

Basis tutorials voor nieuwe gebruikers

Is het de eerste keer dat je Lumion gebruikt? Geen probleem! Al meer dan een decennium lang wordt Lumion door architecten gezien als een verbluffend gemakkelijk leerproces. Om verder te gaan in deze lijn heeft Lumion 11 nu een eigen tutorial voor nieuwe gebruikers om de reeds korte leercurve van Lumion te verminderen (en virtueel te elimineren).

Updated user interface

  • Je kan nu genieten van een logische en intuïtieve workflow terwijl je werkt.

  • Updated kleurenkiezer : De juiste kleur kiezen voor je project is nog makkelijker en intuïtiever geworden.

  • Aangepaste waardeninvoer :Je kan nu aangepaste waarden invoeren wanneer je jouw scène en renders maakt.

  • Proxies voor betere FPS : Haal het meeste uit Lumion 11 wanneer je grote en complexe scènes maakt.

Creëer gemakkelijk jouw visie van je project.

Lumion is een geïntegreerd deel van het ontwerpproces, wat zorgt voor snelheid en inspiratie terwijl je werkt van een idee naar een uitgewerkt gebouw of landschap.

Real-time rendering met LiveSync voor BricsCAD

Lumion LiveSync staat je toe om een naadloze, real-time renderverbinding te maken tussen toonaangevende CAD programma’s en Lumion.

Met LiveSync is het mogelijk om een gevoel te krijgen van je work-in-progress model terwijl het ondergedompeld is in zijn natuurlijke omgeving, onder fotorealistische luchten en natuurgetrouw weer, verlicht door diverse lichtomstandigheden.

Lumion LiveSync blijft zich uitbreiden naar nieuwe CAD pakketten als een onderdeel van zijn functionaliteit. De laatste in deze lange lijst van real-time rendermogelijkheden is LiveSync voor BricsCAD, dat beschikbaar is in Lumion 11.

OSM satellietkaarten (alleen in Pro)

Render een hele, levensechte stad, met de hoogteverschillen in het landschap, en alle kleine details die het landschap rond de stad vormen. De OpenStreetMaps functie maakt een nieuwe sprong vooruit in Lumion 11 Pro door prachtige, gedetailleerde satellietkaarten te gebruiken. Met de nieuwe OSM satellietkaarten worden van over de hele wereld levensechte terreinen, rivieren, landbouwgronden, en zo veel meer beschikbaar in maar één klik terwijl je de OpenStreetMaps download voor je bouwlocatie.

Artistieke panorama effecten

In Lumion 11 kan je nu verschillende artistieke effecten toevoegen aan je 360° panorama’s. Deze kan je beleven op een mobiele telefoon, een tablet of vele gangbare VR headsets

Verbeterd lichtrealisme, van het interieur naar het exterieur.

Microschaduwen voor Spotlights

Verbeterde grasverlichting

Uitgebreide Materialen Bibliotheek.

Blaas  leven in je ontwerpen met de 1357  texturen/materialen die vanaf nu beschikbaar zijn in Lumion 12. Deze materialen zijn geschikt voor interieurs, exterieurs, landschappen en stedelijke centra. Ze zijn zeer gedetailleerd qua textuur.

Uitgebreide Objecten Bibliotheek.

Blaas  leven in je ontwerpen met de 6903 nieuwe HD-objecten die vanaf nu beschikbaar zijn in Lumion 12. Deze nieuwe objecten zijn geschikt voor interieurs, exterieurs, landschappen en stedelijke centra. Ze zijn zeer gedetailleerd qua oppervlakte en textuur.

Sky Light 2 en Real Skies

Onmiddellijk adembenemende luchten (skies). Er bestaan 39 Real Skies die voorzien zijn van vooraf geconfigureerde Sky Light-instellingen. In Lumion  kun je met één klik je ontwerp de perfecte lucht geven zoals bijvoorbeeld de heldere blauwe ochtend, de stormachtige middag of de onvergetelijke zonsondergang.

Verander de lucht en de hele belichting van je ontwerp zal mee veranderen. Op die manier kun je letterlijk binnen enkele seconden een nieuwe render maken! (Real Skies zijn alleen Pro)

Sfeervolle regen en sneeuw

Geef echt gevoel aan je ontwerpen met de nieuwe atmosferische regen en sneeuw. Met slechts één klik kun je alle soorten neerslag weergeven. Van lichte motregen tot een echte stortbui, van een wintervlaag tot een heuse sneeuwstorm. De atmosferische regen en sneeuw bevindt zich onder het Neerslag Effect in de foto- en film modus. (Alleen Pro)

Aanpasbaar 3D-grass

Je kan landschapsontwerpen nog mooier maken door een verscheidenheid aan realistische grassen toe te voegen aan parken, tuinen, gazons en andere oppervlakken en dit allemaal door de nieuwe aanpasbare 3D-gras materialen in Lumion!  (Alleen Pro)

Harige materialen

​Zacht aanvoelend. Kleurrijk en luchtig. Je kan nu ook comfortabele dekentjes levensecht voorstellen waardoor er extra charme en warmte gegeven kan worden aan elk oppervlak in elke ruimte(Alleen Pro)

Groenmaterialen (gebladerte)

Lumion bezit het unieke vermogen om eenvoudige vormen te veranderen in realistisch gebladerte. Op die manier kunnen schaduwrijke maatwerk hagen worden gemaakt van elke vorm en afmeting die je maar kan bedenken. Verder kan je nu ook kruipende klimop (en andere klimplanten) plaatsen langs oppervlakken zoals muren of standbeelden. Ook kun je nu heel eenvoudig een vleugje groen toevoegen op de grond. Of je nu hele muren moet bedekken met een van Lumion's negen klimplant presets, of gewoon hier of daar een blaadje toevoegen aan bestaande materialen, je ontwerp zal er ineens veel levendiger uitzien.

Omgevingslicht en lichtstroken

Deze nieuwigheid binnen Lumion  biedt een breed scala aan opwindende mogelijkheden! Hiermee kun je zowel voor interieurs als exterieurs het licht verbeteren want dit gaat veel verder dan het gebruik van eenvoudige schijnwerpers. Binnen enkele seconden kun je koofverlichting toevoegen of een extra warm gevoel creëren in een kamer en dit alles met subtiele oppervlakte lichtbronnen of door daglicht toe te voegen dat door een raam schijnt. Zo kun je speciale dingen voor je klanten simuleren terwijl ze door een door jou gecreëerde wereld stappen.

Het verzachten van harde randen

In het echte leven lijken over het algemeen bijna alle randen van oppervlakken enigszins afgerond of versleten. Ze zijn nooit perfect scherp. Met de nieuwe randen slider in Lumion , krijgt je model een meer natuurlijke en verweerde uitstraling. Op die manier kun je de authenticiteit tonen door de randen van aangrenzende vlakken te verzachten. Je kan ook de hoeken van baksteen, beton, hout en andere materialen verzachten. Op die manier kun je met een eenvoudige schuifbeweging een meer realistisch gebouw weergeven. Gemakkelijk. Effectief. (Alleen Pro) 

Speedray ™ reflecties

Zonder goede reflecties is het onmogelijk om mooie glazen, water, marmeren, houten of metalen oppervlakken te creëren. Er zijn realistische reflecties nodig om materialen tot leven te brengen.

Speedray ™ Reflections biedt de mogelijkheid om de beeldkwaliteit enorm te verbeteren en dit met weinig extra weergavetijd. In Lumion Pro worden reflecterende oppervlakken met één druk op de knop, automatisch verbeterd!

PureGlass®

Glas wordt veel gebruikt in de architectuur en goede visualisaties vereisen uiteraard dat dit heel precies wordt weergegeven.

De PureGlass®-technologie geeft toegang tot transparant, doorschijnend of mat glas dat er uiteraard aantrekkelijker en realistischer uitziet dan gewoon glas.

Lever meer...

In deze competitieve wereld van vandaag is het belangrijk dat je meerwaarde levert aan je klant. +En vandaag is dat meer dan gewoon een 3D tekening van je ontwerp.

Uiteindelijk wil je een foto realistische voorstelling geven aan je klant.

Je wil zo mooi mogelijk beeld bezorgen maar dit natuurlijk ook doen met de minimaalste tijdsbesteding.

En daar is Lumion net zeer sterk in.

Lumion is super snel in alle opzichten

Een super mooi resultaat met minimale input en tijdsbesteding.

Je wil ook geen uren of nachten wachten op je renders om dan te ontdekken dat ze niet goed zijn… dat is dan nog een ander groot voordeel van Lumion, dat je in seconden gaat renderen.

Je hebt eveneens niet zoveel iteraties nodig om tot een goed resultaat te komen, omdat je in Lumion realtime werkt en dus ook al goed ziet wat het eindresultaat zal zijn!

Breng je ontwerp tot leven met Lumion!

Niet alleen je ontwerp is van belang. Maar ook de sfeer die je wil brengen in je ontwerp.

Is het nu een interieur of een interieur, je wil ook dat de omgeving er goed uitziet.

De lucht, het water en de planten in Lumion zijn zeer levensecht.

Het beste wat je vandaag in de markt kan vinden!!

Het mag ook iets meer zijn.

Wanneer je heel veel tijd aan het renderen moet spenderen, het voorbereiden en de render tijden zelf. Dan ben je natuurlijk op je hoede en doe je ook maar de minimale aantal van beelden die je gaat maken.

Met Lumion moet je daar niet van wakker liggen. Als je vroeger maar 3 beelden deed. Dat je er nu 10 of 20 doet… het maakt weinig verschil uit in tijd.

En het mooie is, met Lumion kan je met video animaties maken.

Dit geeft nog een beter beeld aan je klant van je ontwerp.

Eveneens zijn 360° beelden mogelijk.

Wanneer sprekende beelden, kwaliteit, minimale inspanning voor maximaal resultaat voor jou belangrijk zijn. Dan is Lumion de juiste oplossing voor je. 

Bekijk hier de belangrijkste verschillen tussen Lumion Pro en Standaard.

Lumion werkt met

Getuigenissen

P. Stevens

Tuinontwerper

'Ik wil mijn toekomstige klanten met mooie beelden voorzien, ook al vergoeden ze mij hier niet voor. Dus snelheid is super belangrijk. We ontwerpen sierbestrating voor tuinen. Ik heb het verleden met een aantal render oplossingen aan de slag geweest. Peter stelde me al lang Lumion voor als oplossing. Maar Lumion is wel een investering. Na de eerste test was ik overtuigd. Planten, water en lucht zijn opzich niet wat we leveren. Maar het maakt uiteindelijk wel de sfeer. En dat is Lumion eveneens de beste oplossing in die ik heb gebruikt. We leveren nu mooiere en meer beelde als er voor in ⅔ van de tijd ervoor. De investering in Lumion betaald zichzelf dan ook snel terug.'

L. Van Dyck

Interieurvormgever

'Toen we 7-8 jaar geleden starten met 3D ontwerpen en renders te creëren voor ons klanten. Waren we zeker pioneers. De markt evolueert vandaag ook snel. Hoe maak je dan een verschil. Door mooiere en meer beelden te voorzien voorzien aan onze klanten. Als 1 plaatje meer zegt dan 1000 worden. Wat zegt dan een animatie video? Juist 1000de worden. Ik wou deze stap al langer maken. Maar de lange render tijden hielden me altijd tegen. En het supersnelle renderen van Lumion maakt het ook voor ons mogelijk deze stap te gaan zeggen.'

Direct online aankopen

Floating Licentie!

Lumion is een floating licentie. Je kan dit vergelijken met een netwerk licentie.
Je kan Lumion dus op meerdere computer installeren. Maar je kan maar 1 plaats gelijktijdig actief zijn.

Veilig betalen!

Hierna kom je op de betaalpagina van MultiSafePay om de betaling veilig verder af te handelen. Wil je een boek te kopen dien je eerst een account aan te maken (indien je die nog niet hebt natuurlijk). Het MulitiSafePay account is bruikbaar voor online betalingen voor meer dan 8000 webshops.

Met een MultiSafePay account kan je dan inloggen en kan je de betaling doorvoeren door gebruik te maken van de beschikbare betaalmiddelen. Wanneer de betaling aanvaard en op onze rekening ontvangen is, zal je een e-mail ontvangen met de licentie- en installatie informatie. (denk eraan dat bankoverschrijvingen enkele dagen in beslag kunnen nemen, waar BankContact of Visa direct verwerkt worden).